Slovenija - poštanski brojevi karta

Karta poštanskih brojeva koja prikazuje približne granice područja poštanskih brojeva koje koristi Poštanska služba Slovenije. Obično se ucrtavaju preko osnovne karte koja prikazuje ceste i ulice unutar područja poštanskog broja, s granicama općina i županija. Poduzeća dragocjeno koriste karte poštanskih brojeva uspoređujući ih s podacima tablice poštanskih brojeva koje je sastavio poštanski ured.

Tvrtke mogu upotrijebiti ove podatke kako bi odredile žele li se plasirati na tržište ljudima unutar tog poštanskog broja i na koji način žele oglašavati. Poslovne zidne karte su pribor za rad i ukras za vaš ured, konferencijsku sobu i učionicu. Poslovne zidne karte su savršene i u vašem domu. Svaka poslovna zidna karta puna je informacija i izgleda sjajno u gotovo svakoj sobi.

Proizvodnja papira i tiskanje s vremenom su postali dovoljno jeftini da si je gotovo svatko mogao priuštiti kupnju zemljovida, a sve do kasnih 1960-ih mnoge su benzinske postaje još uvijek dijelile besplatne cestovne karte kao reklamnu uslugu svojim kupcima.


Zidna karta detalji

  • Cijena: formira se na osnovu dimenzija, materijala
  • Preporučene min. dimenzije: 162 x 157 cm
  • Dimenzije: Po zahtjevu, sve karte su vektorski crtane.
  • Dostava: U cijenu proizvoda nije uključena dostava.
  • Materijali: Photo papir 250 gr; print direktno na kapa mount podlogu; canvas platno, vidi više