Izvodimo profesionalno snimanje dronovima iz zraka privatnim i poslovnim klijentima. Snimanje se organizira i izvodi u cijeloj Europi. 

Reklamne snimke vila, apartmana, kampova, plaža, gradilišta ili događanja.

Snimamo dronom u 4K rezoluciji, što vam garantira najkvalitetnije video zapise.

Ne postoje prepreke za snimanje, mi možemo ostvariti svaku vašu ideju.

Snimci drona ostaju nezaboravni i uvijek atraktivni ...

Svi letovi službeno se najavljuju i registiraju kod agencije za civilno zrakoplovstvo.

Naše snimke dronom dobivaju odobrenja za upotrebu od Državne geodetske uprave.

U profesionalnoj tv produkciji imamo iskustva već gotovo 30 godina, te vam možemo ponuditi vrhunski finalni proizvod bilo da se radi isključivo o snimanju kadrova iz zraka ili pak potpunom vizualnom riješenju kod kojeg su zračne snimke samo jedan od važnih produkcijskih segmenata.

Svaka pa i najmanja bespilotna letjelica (tzv. dron) sudionik je zračnog prometa. U tom smislu svaki profesionalni operator bespilotnog zrakoplova mora osigurati uvjete kako svojim letom ne bi ugrozio ljude i imovinu. Sve naše aktivnosti radimo isključivo sukladno zakonu, pa tako naše letjelice imaju sva potrebna odobrenja i suglasnosti.

Naši rukovatelji iskusni su "piloti", te imaju sva potrebna ovlaštenja i dozvole. Sigurnost nam je na prvom mjestu, te s najvećom pažnjom pristupamo svakom novom projektu. Praktički svaki let dronom odnosno svako snimanje iz zraka potrebno je imati odgovarajuće odobrenje. U protivnom krši se nekoliko zakonskih odredbi za koje su predviđene visoke kazne. Mi o tome vodimo računa i rješavamo svu potrebnu administraciju. Na vama je samo da nam kažete što i kako želite snimiti. Za svako snimanje isporučujemo račun.