Pretraži karte

Kalendar događanja

loading


menorquinyachgcromaps
Menorquin yacht 100

Menorquin yacht 100, trenutno je najmanja u Yacht seriji.

jongert2
Jongert

Visokog stupnja sigurnosti, iznenadit će vas svojim komforom, za ugodan...

princessnautika2cromaps2
Princess P42

U ponudi Princess-a nema mjesta za plovila niske klase.

hallbergrassynautika2cromaps
Hallberg-Rassy 54

Glavnu ulogu u razvojnom putu danas moćne kompanije Hallberg-Rassy je...

absolute25nautika1cromaps
Absolute 25

Absolute 25 je gliser za kratka krstarenja što je vidljivo...

Citroen C1

Citroen C1 - CroMapsBez kompromisa u pogledu sigurnosti

Citroën C1 je moderno vozilo, koje se ne boji izazova današnjeg vremena s izuzetno učinkovitim sistemom kočenja, koji pojačava osjećaj sigurnosti, te tako vožnja postaje pravi užitak. Već u osnovi dobru sigurnost dopunjava serijski ugrađen sistem ABS-a s elektronskom raspodjelom. S 3,43 metra dužine i 1,62 metra širine se uvrštava među najbolja kompaktna vozila na tržištu.

Citroen C1 - CroMapsIzuzetna prostranost i udobnost putničkog prostora postignuta je maksimalnim međuosovinskim razmakom. Zaslugom kratkog promjera zaokretnog kruga (9,5 m) vozilo Citroën C1 se može "provući" bilo gdje. Pojednostavljena osnova armaturne ploče nudi odličan pogled na podatke.

Poseban mjerač broja okretaja motora pojačava originalnost stila i "sportski" volan. Vozilo Citroën C1 se odlikuje s jednostavnim i praktičnim vozačkim mjestom, iz kojeg zrači mladenačka energija i sportski duh.

Citroen C1 - CroMapsPrilagodljiva vožnja
Citroën C1 je gradski automobil, koji se ipak može koristiti i za dulja putovanja. Pri tome će vam veliku pomoć pružiti prednji i stražnji ovjes, koji bez obzira na vrstu ceste i vremenske uslove osigurava potpuno ležanje na cesti.

Na izboru vam je i kontrola podupravljivosti i predupravljivosti (CSC), koja putniku osigurava optimalnu sigurnost i užitak u vožnji.

Citroen C1 - CroMaps Citroen C1 - CroMaps


© 2005 VA-COPY multimedia