Pretraži karte

Kalendar događanja

loading


princessnautika2cromaps2
Princess P42

U ponudi Princess-a nema mjesta za plovila niske klase.

jongert2
Jongert

Visokog stupnja sigurnosti, iznenadit će vas svojim komforom, za ugodan...

MacGregornautika1cromaps
MacGregor 65

Specifična građa trupa u kombinaciji sa 166m2 jedrilja i Yanmarovim...

seadoogtxnautika1cromaps
SEA-DOO GTX 4-Tec Supercharged

Ako ste spremni biti u centru pažnje, onda je ovo...

bavarianautika1cromaps
Bavaria 50 Cruiser

Perjanica njemačkog proizvođača jedrilicaBavaria 50 potpuno je novi model jedrilice...

Citroen C1

Citroen C1 - CroMapsBez kompromisa u pogledu sigurnosti

Citroën C1 je moderno vozilo, koje se ne boji izazova današnjeg vremena s izuzetno učinkovitim sistemom kočenja, koji pojačava osjećaj sigurnosti, te tako vožnja postaje pravi užitak. Već u osnovi dobru sigurnost dopunjava serijski ugrađen sistem ABS-a s elektronskom raspodjelom. S 3,43 metra dužine i 1,62 metra širine se uvrštava među najbolja kompaktna vozila na tržištu.

Citroen C1 - CroMapsIzuzetna prostranost i udobnost putničkog prostora postignuta je maksimalnim međuosovinskim razmakom. Zaslugom kratkog promjera zaokretnog kruga (9,5 m) vozilo Citroën C1 se može "provući" bilo gdje. Pojednostavljena osnova armaturne ploče nudi odličan pogled na podatke.

Poseban mjerač broja okretaja motora pojačava originalnost stila i "sportski" volan. Vozilo Citroën C1 se odlikuje s jednostavnim i praktičnim vozačkim mjestom, iz kojeg zrači mladenačka energija i sportski duh.

Citroen C1 - CroMapsPrilagodljiva vožnja
Citroën C1 je gradski automobil, koji se ipak može koristiti i za dulja putovanja. Pri tome će vam veliku pomoć pružiti prednji i stražnji ovjes, koji bez obzira na vrstu ceste i vremenske uslove osigurava potpuno ležanje na cesti.

Na izboru vam je i kontrola podupravljivosti i predupravljivosti (CSC), koja putniku osigurava optimalnu sigurnost i užitak u vožnji.

Citroen C1 - CroMaps Citroen C1 - CroMaps


© 2005 VA-COPY multimedia